Elektriker Malling

Elektriker i Malling

Mangler du noget hjælp fra en dygtig elektriker i Malling?

Så er vi parate til at yde dig assistance hos Vinge El-Service ApS. Med mange års erfaring i el-branchen er vi vante til at arbejde med alle typer af el-opgaver, store som små, for vores kunder i Malling og omegn. Og vi kan også hjælpe dig.

Ræk ud til os og få et godt tilbud på din opgave

Få løst alle el-opgaver hos Vinge El-Service ApS

Som Mallings elektriker gennem mange år har vi samlet mange erfaringer gennem tiden. Disse erfaringer har udviklet sig til et bredt spektrum af kompetencer – og den dag i dag møder vi meget sjældent opgavetyper, vi ikke har løst for vores kunder før.

Med andre ord: Vi løser alle dine el-opgaver. Uanset kompleksiteten, størrelsen eller hvilke øvrige særlige behov, du måtte have. Lige fra udskiftningen af defekte spotpærer og til monteringen af ladestanderen til din nye elbil.

Herunder har vi lavet en liste over typiske opgaver, vi hjælper vores kunder med:

  • Alment elarbejde
  • Montering / servicering af el-installation
  • Eltavle-arbejde
  • El-installationer i forbindelse med nybyg, tilbyg & renovering
  • Belysning, hvidevarer & kabelføring
  • Ladestander til el- eller hybridbil
  • El-installationer til klimaanlæg
  • Rådgivning i forbindelse med energioptimering

 

Og skulle din opgave falde uden for kategori, så har vi også kompetencerne til at løse den. Du siger bare til.

Vi giver gerne et godt tilbud

Uanset om du har en akut opgave, eller om du blot vil have et godt tilbud på noget, der skal fikses, så er vi lutter øre.

Ring os op på tlf.: 61 48 00 19, eller henvend dig via kontaktformularen, som du finder her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Få et uforpligtende tilbud


Vinge El Service

Lad os hjælpe dig

Har du et kommende projekt, der kræver elektrisk ekspertise? Kontakt Vinge El-Service allerede i dag! Vores team står klar til at hjælpe dig med alt fra mindre elektriske reparationer til større installationer. Vi er dedikerede til at levere førsteklasses service og kvalitetshåndværk til vores kunder. Lad os være din partner og sikre, at dit næste projekt bliver udført professionelt og effektivt. Ring til os nu for at høre mere og få den hjælp, du har brug for!